Despre noi

 Cu o experienta de peste 10 ani in domeniul vanzarilor de corpuri de iluminat, cu distributie si magazine in Brasov, in anul 2006 firma noastra a demarat un proiect cu finantare europeana ce viza productia acestora in stil rustic si anume: lustre, candelabre, aplice,plafoniere, lampadare, veioze , toate avand la baza lemnul masiv.

In anul 2008, la doi ani de la prima schita pe hartie, acest proiect s-a finalizat, fabrica din Prejmer fiind functionala, avand un spatiu de peste 1000mp, dotata cu tehnologie de inalta calitate si pregatita pentru inceperea productiei .

In ziua de azi, firma noastra beneficiaza de o echipa tanara si dornica de a da nastere unor produse de cea mai buna calitate, care sa va lumineze caminul , biroul sau orice alt spatiu in care aveti nevoie de o atmosfera calda si primitoare. Si pentru a nu omite interesul pentru mediul inconjurator mentionam ca materialele pe care le folosim sunt ecologice si nu afecteaza insasi cadrul existentei noastre.

De ce din lemn? Deoarece lemnul este un material nobil , natural , durabil si nu in ultimul rand plin de caldura. De ce rustic? Deoarece dorim sa punem in valoare atuurile frumoasei noastre tari, precum bogatiile sale naturale , incercand sa oferim atmosfera vietii simple si linistite de la tara asa cum era  odinioara.

Pentru a acoperi o gama mai variata de gusturi, am  dezvoltat si familii de produse cu tenta moderna sau clasica, care au la baza acelasi material nobil, lemnul.

Un plus al activitatii noastre este faptul ca putem executa si produse din afara portofoliului , la specificatiile clientului , venind astfel in intampinarea dvs. - pentru detalii nu ezitati sa ne contactati.